Νόστιμο και υγιεινό ντιπ με χούμους και αβοκάντο!


Υλικά

1 1/2 φλιτζάνια μαγειρεμένα ρεβίθια
1 μεγάλο αβοκάντο, χωρισμένο και αποφλοιωμένο
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λάιμ (ή λεμόνι)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο σκόρδο σκελίδα, ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι κολίανδρο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλατιού
1/4 κουταλάκι κύμινο
1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν



Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ ή σε επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε τα ρεβύθια, το αβοκάντο,  το χυμό από το λάιμ, τον κόλιανδρο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν και λίγο αλάτι
ώστε να γίνουν Πουρές. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος και σερβίρετε με crudités όπως τεμαχισμένα κολοκυθάκια, καροτάκια ακόμα και φρυγανισμένο ψωμί ή nachos.
Διατηρείτε στο ψυγείο σε σφραγισμένο δοχείο έως και 5 ημέρες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr